På nyåret kommer Guttane med en ny «plate» som vi kaller det i Vennesla. Tittelen er ikke klar, men dette blir en plate som vi virkelig gleder oss til å slippe ut til folket. Det er en plate som vil få folk til å trekke på smilebåndene, og det er faktisk noe vi har gjort under hele produksjonen. Produsenten fikk fullstendig latterkrampe da han skulle sette seg ned å gjøre det som kalles «Mastring» av platen. Vi har fått inn noen virkelig godbiter med bla. Otto som en sentral rolle i flere av sangene, og med et bredt sangvalg som spenner fra, «Egil & Arne»s «I de sene aften stunder» i en lystig Guttane versjon, «Du mor som ber», «I skyggen av det Kors», og til Blues og Country som stammer fra et land vest for Skudeneshavn. På denne plata er det langt i fra mindre enn vanlig «briljering» på instrumenter, som til tider savner sidestykke. Trond har fått «litt» frie tøyler, og det merkes. Det er bare en ting og si om denne platen: GLED DERE!!!

NB. Du skal ikke se bort i fra, at det kan bli en heidundranes Releasekonsert når vi slipper «Landeplagen» løs.